Pesanan Ringkas

Sedare.. dengan ni sedare.. :) - Fuyoo Media

Posted by Fuyoo Media on Tuesday, 29 December 2015

Follow Saya Di Facebook.

Wednesday, 12 December 2012

Sepetang Minum Di Kedai Mamak

Takde apa saya nak kongsikan kat sini..

hanya suka2 jer kongsi gambar..He3...

Monday, 10 December 2012

Perjalanan Ke Kota Kinabalu Sabah 2012

Sham Sahar , Azam Sahar , Hafis Naim , Abg Zamri

Tugu Peringatan Malaysia Di Kota Kinabalu

Di Pasar Besar Kota Belud 

Naik Pesawat Air Asia

AE86 Sham Sahar - Speed City KL - Saturday Night Drift Assault 53.024/1...

Percubaan Investmenst Saya Kali Ini 12 / 2012

Mesin Air 20Sen
Dalam percubaan pertama saya..kali ini..saya mencuba sesuatu projek baru..
yang belum pernah saya ceburi..
Insyallah..
jika berhasil saya akan cuba besarkan..lagi bidang Ini..

FB : http://www.facebook.com/AzamSahar
Bulan 12 / 2012


=================================================

UPDATE TERKINI : 20/7/2014



Bermula percubaan saya pada bulan 12 2012 hingga ke hari ini 20/7/2014
( 20bulan ) 

Purata pendapatan sebulan lebih kurang Rm500 x 20bulan  = Rm10,000.00
Saya beli mesin air ini : Rm5500.00 ( harga 2012 )
Sewa tapak + Api + Air Rm50 x 20 bulan = Rm1000
Kos services + -  : Rm100.00

Jumlah keuntungan selama 20 bulan ialah Rm3400.00 dan modal beli mesin dah dapat balik... saya bercadangan ingin menambah lagi 1 buah mesin air ini insyallah lepas raya la..

bukan apa senang je.. beli mesin cari tapak yang sesuai.. pasang dan tunggu hujung bulan kita hanya perlu service sikit2 dan ambik hasil..

Bayangkan jika saya ada 10 mesin air seperti ini.. contoh pendapatan 1 buah mesin rm500 sudah tentu pendapatan saya x 10 buah Rm5000.00 sebulan.

P/s: saya ni tak pandai sangat nak menulis cerita.. kalau tak paham.. sila baca banyak kali ye.. haha.. terima kasih la sebab baca.. hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts